Monteban ICT

Websites    Webapplicaties    Databases    Zoekmachineoptimalisatie    Hosting

Websites

Wij kunnen voor u een complete website verzorgen. Het maakt daarbij niet uit of u een eenvoudige of een heel complexe site nodig heeft. Afhankelijk van de grootte en inhoud van uw site, kunnen we voor verschillende methoden kiezen.

Een eenvoudige website met statische inhoud

Als u een kleine website nodig heeft met vooral statische inhoud, dan is de eenvoudigste methode om deze handmatig te programmeren in HTML. Het voordeel hiervan is dat de site eenvoudig en snel te realiseren is.

U levert hierbij een (globaal) ontwerp, de teksten en afbeeldingen aan en wij bouwen hiermee uw site. Een eenvoudige site met ongeveer 5 pagina's is meestal in 8-12 uren te realiseren.

Een grotere website of een website met dynamische inhoud

Heeft u echter een grotere website nodig, dan gebruiken wij meestal een contentmanagementsysteem (CMS), zoals het Drupal of Joomla CMS. Het voordeel van een CMS is dat er gemakkelijk pagina's toegevoegd of gewijzigd kunnen worden.

Ook hierbij geldt dat u een (globaal) ontwerp aanlevert en wij bouwen hiermee uw site. Het aantal uren dat nodig is, verschilt per site en is afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw site.