Monteban ICT

Websites    Webapplicaties    Databases    Zoekmachineoptimalisatie    Hosting

Webapplicaties

Wij maken webapplicaties op maat. Onze klanten hebben vaak een specifiek probleem, wat met de standaard softwarepakketten niet goed op te lossen is. Wij ontwerpen en realiseren dan een webapplicatie om dit probleem snel en efficiënt op te lossen.

Enkele voorbeelden uit ons portfolio zijn:

Kees de Boekhouder

Klantbestand voor KeesDeBoekhouder

KeesDeBoekhouder is een boekhouder in Amsterdam met een snel groeiende klantenkring. Overeenkomsten en facturen worden nog handmatig bijgehouden, maar dit is gezien het grote aantal klanten niet meer te doen.

Monteban ICT heeft voor KeesDeBoekhouder een klantbestand ontwikkeld, waarmee klanten, overeenkomsten en facturen beheerd kunnen worden. Als de klantgegevens ingevoerd zijn, kan automatisch een overeenkomst in pdf-formaat gegenereerd worden. Elk kwartaal draait een batch die facturen genereert en per e-mail verstuurt naar de klanten. Klanten die niet op tijd betaald hebben, krijgen automatisch een herinnering toegezonden. Het klantbestand neemt KeesDeBoekhouder veel werk uit handen.

ERP-systeem voor De Klussenier Barry Klappe

De Klussenier Barry Klappe is een klusbedrijf in Hoorn. Voor het maken van offertes, opdrachtbevestigingen en facturen heeft hij templates in Word en Excel. Toch zijn er nog veel handmatige acties nodig om deze documenten te maken, wat veel tijd kost. Daarnaast wil De Klussenier Barry Klappe gemakkelijker inzicht krijgen in zijn financiën.

Monteban ICT heeft voor De Klussenier Barry Klappe een ERP-systeem ontwikkeld, waarmee klanten, projecten en facturen beheerd kunnen worden. Bij een gekozen project is het mogelijk om offertes, opdrachtbevestigingen en facturen te genereren in pdf-formaat.

Daarnaast kan het systeem voor een geselecteerde periode de omzet, winst en af te dragen BTW berekenen. Met deze gegevens kan De Klussenier Barry Klappe de aangifte omzetbelasting nu heel eenvoudig zelf doen.